Fördelarna med Saas

Saas innebär lagring över internet

SaaS (Software as a Service) är en modell för mjukvaruleverans där mjukvaran är tillgänglig som en tjänst över internet. Istället för att köpa och installerar mjukvaran på en egen dator eller server, använder användarna mjukvaran genom att logga in på en webbplats eller en app och betalar normalt en månads- eller årsavgift för att använda tjänsten. SaaS-tjänster är ofta tillgängliga från molnet, vilket innebär att användarna inte behöver oroa sig för att hålla programvaran uppdaterad eller hantera tekniska problem, detta sköts av leverantören. Exempel på SaaS-tjänster inkluderar kontorsprogram, CRM-system, lagerhantering, projektledning och många andra typer av programvaror.

Fördelarna det kan ge ert företag

Det finns många fördelar med SaaS (Software as a Service), några av de viktigaste är:

 

  • Tillgänglighet: SaaS-tjänster är vanligtvis tillgängliga från vilken enhet som helst med internetanslutning, vilket gör det enkelt för användare att arbeta på ett mobilt eller distribuerat sätt.

 

  • Bekvämlighet: SaaS-tjänster är vanligtvis mycket enkla att använda och kräver normalt ingen teknisk kompetens för att komma igång.

 

  • Kostnadseffektivitet: SaaS-tjänster är vanligtvis billigare än att köpa och installera mjukvaran på egen dator eller server, eftersom användarna normalt betalar en månads- eller årsavgift för att använda tjänsten.

 

  • Flexibilitet: SaaS-tjänster är vanligtvis lätt att anpassa och skala upp eller ner efter förändringar i företagets verksamhet.

 

  • Automatiska uppdateringar: Leverantören sköter uppdateringar och underhåll av programvaran, så användarna slipper oroa sig för detta.

 

  • Ökad säkerhet: SaaS-leverantörer har vanligtvis mycket högre säkerhetsnivåer än vad de flesta företag skulle kunna upprätthålla själva.

 

  • Ökad samarbete: SaaS-tjänster gör det möjligt för användare att samarbeta och dela information oavsett var de befinner sig.

Saas cloud

Vem använder Saas applikationer?

SaaS-applikationer används av många olika typer av företag och organisationer, inklusive små och medelstora företag, stora företag, offentliga organisationer och enskilda användare. De är speciellt populära inom kontorsmiljöer, som kräver programvaror för e-post, kalender, kontakter, dokumenthantering, projektledning och kundhantering. SaaS-applikationer används också inom många andra branscher, som till exempel e-handel, utbildning, hälsovård, finansiella tjänster, logistik, marknadsföring, och många fler.

Därför borde ni använda Saas-tjänster på företaget

SaaS kan hjälpa företag att öka sin omsättning genom att förbättra effektiviteten och kostnadseffektiviteten i deras verksamhet. Genom att använda SaaS-lösningar kan företaget automatisera viktiga processer och få tillgång till avancerade verktyg och dataanalyser, vilket kan hjälpa dem att identifiera och utnyttja affärsmöjligheter.

 

 

SaaS-applikationer kan också hjälpa företag att öka sin försäljning genom att förbättra kundrelationer och marknadsföring, samt att ge användare enkel åtkomst till information och verktyg som kan hjälpa dem att genomföra affärsaktiviteter mer effektivt.

 

 

Dessutom, SaaS-lösningar kan ge företag möjlighet att skala upp eller ner tjänsterna efter deras verksamhet, detta kan leda till en ökad flexibilitet och anpassningsbarhet till förändringar i företaget. Detta kan hjälpa företaget att öka sin omsättning genom att ta vara på tillfällen som annars skulle ha missats.

 

 

En annan fördel med är att det kan minska kostnaderna för IT-drift och underhåll, detta kan öka företagets vinst och öka deras förmåga att investera i andra affärsområden.

 

 

Således, SaaS-applikationer kan hjälpa företag att öka sin omsättning genom att förbättra effektiviteten, kundrelationerna och marknadsföringen, samt genom att ge flexibilitet och skalbarhet i verksamheten.

399kr/

användare

Fast pris och allt ingår.

Det unika med Sellfinity CRM

Sellfinity är det smarta CRM:et som ger dig mer för mindre. Sellfinity är CRM-systemet som vill befria världen från dåliga lösningar med dyra integrationer och skenande månadskostnader. Med Sellfinity får du leadsgenerering, kundhantering, e-postmarknadsföring, marketing automation, projekthantering, supporthantering, gamification, custombyggda dashboards, integrationer mot affärssystem och mycket, mycket mer. Öka försäljningen, få bättre överblick och sänk din månadskostnad. Sellfinity är det självklara valet när du vill ha alla funktioner, samlade hos en och samma leverantör – och dessutom till ett riktigt bra pris.

 

I stället för att betala för en tjänst där du sedan måste lägga till alla relevanta funktioner ingår allting från början – och du betalar bara 399 kronor i månaden för varje användare.

 

Den stora fördelen med Sellfinity är att det blir enklare att sälja. Med Sellfinity skapar du fler leads och får fler avslut, men du får också mer engagerad personal tack vare det inbyggda gamification-systemet.
En stor fördel med att ha Sellfinity som leverantör är att du samlar alla viktiga tjänster i en plattform. Du behöver logga in på färre ställen och betala färre avgifter, så att du i stället kan fokusera på att driva din affär.


Sellfinity är också ett CRM-system som är enkelt att installera. Målet är att Sellfinity ska vara så nära plug’n’play som du kan komma – och behöver du ändå någon hjälp är Sellfinitys customer success managers alltid redo att hjälpa till.

Fler artiklar