Öka antalet leads
med rätt strategier

Hur genereras nya leads?

Sellfinity är ett CRM-system som hjälper företag att hantera sina kundrelaterade uppgifter och försäljningsprocessen. För att öka antalet leads kan Sellfinity använda sig av olika strategier inom annonsering, content marketing, retargeting och besökare på hemsidan.

 

Annonsering på sociala medier, sökmotorer eller andra plattformar kan också vara en bra metod för att nå ut till potentiella kunder och öka antalet leads. Sellfinity kan använda annonser för att nå ut till rätt målgrupp och öka synligheten för företagets produkter eller tjänster.

 

Retargeting är en annan strategi som kan användas för att nå ut till besökare som redan har visat intresse för företagets hemsida. Sellfinity kan använda retargeting-annonser för att visa besökare relevanta erbjudanden eller produkter som de tidigare har visat intresse för.

 

Sellfinity kan också använda sig av leadgenereringsformulär från er hemsida för att samla in kontaktinformation från besökare som visar intresse för företagets produkter eller tjänster. 

 

Dessa formulär kan vara enkel att fylla i och finnas på lämpliga platser på hemsidan, såsom på produktsidor eller efter att en besökare har läst ett blogginlägg. Genom att samla in kontaktinformation från besökare kan Sellfinity följa upp med dem och försöka konvertera dem till leads.

 

Sammantaget kan Sellfinity använda sig av olika strategier såsom annonsering, content marketing, retargeting och leadgenereringsformulär för att öka antalet leads. Dessa strategier kan hjälpa att nå ut till rätt målgrupp, bygga relationer med potentiella kunder och öka intresset för företagets produkter eller tjänster.

Sellfinity-crm-e-postkampanjer

Skapade AI genererade ringlistor med hjälp av Sellfinity

Sellfinity CRM har en unik funktion som gör det möjligt för företag att skapa AI-genererade ringlistor. Detta innebär att systemet använder avancerade algoritmer för att automatiskt identifiera de mest lämpliga kontakterna för företagets specifika målgrupp och bransch. Detta gör det enklare för företag att hitta potentiella kunder och öka sin försäljning.

 

Dessa ringlistor kan sedan enkelt importeras till företagets egna kontaktlistor och användas för att skicka ut marknadsföring, genomföra telefonsamtal eller skicka e-postmeddelanden. Det ger företaget möjlighet att spara tid och energi på manuellt skapa listor och istället fokusera på att genomföra konkreta åtgärder för att konvertera potentiella kunder till riktiga kunder. Önskar ni aktivera bolagsimporten tillkommer en avgift på 80kr användaren och ni aktiverar 5 konto åt gången.

 

Dessutom kan Sellfinity CRM användas för att spåra och analysera resultaten av kampanjer och följa upp med kunder, vilket ger företaget möjlighet att justera sin strategi och optimera sin försäljning.

Således är Sellfinity CRM:s AI genererade ringlistor en effektiv metod för företag att hitta och kontakta lämpliga kunder, öka sin försäljning och spåra resultaten av sina kampanjer.

Importera-ringlista-1

399kr/

användare

Fast pris och allt ingår.

Samla och strukturera målgrupper

Det är bra att samla in olika målgrupper i Selfinity CRM eftersom det ger företaget möjlighet att skräddarsy marknadsföring och försäljning till specifika grupper av kunder. Genom att segmentera målgrupper kan företaget identifiera och fokusera på de kunder som är mest troliga att köpa produkten eller tjänsten, och därmed öka försäljningen. Det ger också möjlighet att skapa mer personliga och relevanta kommunikation med kunderna, vilket kan öka kundlojaliteten.

Malgrupper-i-sellfinity

Hantera affärer med Kanban

Kanban är en metod för projektstyrning som är mycket effektiv för att hålla koll på och organisera affärsprocesser. Det är särskilt användbart för att hantera kundrelaterade uppgifter i vårt CRM-system.

 

Med Kanban kan vi enkelt visualisera och hålla koll på varje steg i processen, från leads till avslutade affärer. Det gör det möjligt för oss att snabbt identifiera och hantera eventuella problem eller förseningar. Detta hjälper oss att hålla våra kunder informerade och säkerställa att deras behov tillgodoses på ett effektivt sätt.

 

Vårt CRM-system integrerar Kanban-metoden perfekt, så att vi kan hålla koll på allt från leads till avslutade affärer och därmed säkerställa att våra kunder alltid får den bästa servicen. Detta är en av de viktigaste faktorerna för att skapa och bibehålla långvariga kundrelationer.

 

Som säljare är det viktigt för mig att se till att våra kunder är nöjda med produkten och tjänsterna vi erbjuder. Med hjälp av Kanban i vårt CRM-system kan jag säkerställa att vi alltid är på toppen av våra affärsprocesser och därmed bättre kunna tillgodose våra kunders behov.

 

Så om du vill ha en effektiv och användarvänlig metod för att hantera dina affärsprocesser, bör du definitivt titta på att införa Kanban i ditt CRM-system. Det kommer att göra det mycket enklare för dig att hålla koll på dina kunder och säkerställa att du alltid levererar den bästa servicen.

Fler artiklar