Varför Sellfinity?

Att vara säljare är inte alltid så enkelt. Så varför krångla till det i onödan? Vi är övertygade om att alla (nåja, de allra flesta) kan bli riktigt bra på försäljning om de bara får de rätta förutsättningarna. Därför har vi samlat alla verktyg du behöver – och ett gäng du inte visste att du behövde – i ett och samma program. Vi törs påstå att försäljning aldrig har varit enklare.

ALLT INGÅR

Ett system.
För alla funktioner.

Det unika med Sellfinity är att allt du behöver ingår från början och att priserna vi skyltar med är de priser du i slutändan betalar. Från första stund ingår leads- och kundhantering, e-postmarknadsföring och marketing automation, supporthantering, custombyggda dashboards, integrationer mot affärssystem och mycket, mycket mer. För detta betalar ditt företag bara 399 kronor per användare och månad. Har ni råd att låta bli?

Allt-i-ett-system-

Dubbelriktad integration
till dina viktigaste system

Ringlistan

Importera kunder på bara några sekunder med hjälp av en SNI-kod eller ett sökord på branschen. Ringlistan är ett verktyg som är ovärderligt för att prioritera era kunders behov och ge dem den bästa servicen möjligt.

 

 

Genom att använda ringlistan kan ni enkelt sortera och rangordna kunder baserat på olika kriterier som ni själva definierar. Vi kan till exempel se vilka kunder som har högsta prioritet att kontakta och vilka som behöver följas upp. Detta gör att ni alltid har full kontroll och kan ge era kunder den uppmärksamhet som de förtjänar. Önskar ni aktivera bolagsimporten tillkommer en avgift på 80kr användaren och ni aktiverar 5 konto åt gången.

Gamification ökar motivation

Låt personalen fokusera på rätt saker

Gamification i Sellfinity CRM kan hjälpa säljpersonalen att fokusera på viktiga uppgifter och mål, samt ge dem tydliga mått på deras framsteg och prestationer. Det kan också skapa en känsla av gemenskap och teamarbete bland säljpersonalen, vilket kan förbättra deras motivation och engagemang.

 

Genom att använda gamification kan säljpersonalen få insikt i kunders beteende och preferenser, vilket gör det möjligt för dem att anpassa sina erbjudanden och tjänster för att bättre möta kundernas behov. Detta kan öka chanserna att generera försäljning och skapa långsiktiga relationer med kunderna. 

 

Sellfinity CRM gamification är också flexibelt, det kan anpassas efter företagets specifika mål och behov. Det kan innefatta utmaningar och belöningar som är relaterade till försäljning, kundservice, kundnöjdhet och andra viktiga mått på prestanda. Detta kan hjälpa företaget att fokusera på viktiga områden och mål för att öka produktiviteten och förbättra resultaten.

Gamification-pa-Sellfinity-CRM