Integrera Sellfinity med Fortnox

fortnox integration

Sellfinity är ett CRM verktyg som lätt och smidigt kan integreras med Fortnox affärssystem. Fortnox är en molnbaserad plattform för ekonomisk administration som erbjuder olika verktyg och tjänster för att hjälpa företag att hantera sina affärsprocesser, inklusive ekonomi, löner, fakturering, projekthantering, bokföring, kvitto & utlägg.

 

Sellfinity CRM kan integreras med Fortnox för att hjälpa företag att samarbeta och hantera sina affärsprocesser på ett enkelt och effektivt sätt. Fortnox och Sellfinity är användarvänliga och riktar sig främst till små och medelstora företag, och finns i olika varianter, inklusive en webbaserad version och en app för mobila enheter. Fortnox finns på flera olika språk och är anpassad för olika branscher och verksamheter, och erbjuder även support och rådgivning för att hjälpa företag att använda plattformen på bästa sätt. Sellfinity CRM kan integreras med Fortnox för att förbättra företagets kundhantering och öka effektiviteten i affärsprocesserna.

Så fungerar kopplingen

Genom integrationen mellan Sellfinity CRM och Fortnox blir kundregistrets information synkroniserad i båda systemen. Artikelregistret uppdateras automatiskt från Fortnox till Sellfinity CRM, vilket gör det möjligt att använda alla artiklar från Fortnox när man skapar offerter eller order i Sellfinity CRM. Fakturor som skapas i Fortnox synkroniseras till Sellfinity CRM och all historisk fakturainformation från Fortnox kan hämtas i Sellfinity CRM. Sellfinity CRM kan också synkronisera nya ordrar som sedan kan användas som underlag för fakturor som skickas ut för betalning från Fortnox.

Fem bra anledningar
till integration

 • Effektiv hantering av kund- och fakturainformation: Integreringen gör det enkelt att hämta kund- och fakturainformation från båda systemen, vilket underlättar hanteringen av kundrelaterade uppgifter och fakturering.

 

 • Automatiserad synkronisering: Integreringen möjliggör automatiserad synkronisering av data mellan Fortnox och Sellfinity, vilket minskar manuellt arbete och förbättrar datakvaliteten.

 

 • Ökad insikt i kundrelationer: Genom att integrera Fortnox och Sellfinity kan användare få tillgång till information om kundens historiska inköp och fakturering, vilket ger en mer omfattande bild av kundens relation till företaget.

 

 • Effektivare inkassoprocess: Integreringen underlättar inkassoprocessen genom att det blir enklare att hålla koll på obetalda fakturor och att automatiskt uppdatera kundinformationen i Sellfinity.

 

 • Ökat samarbete mellan avdelningar: Integreringen gör att all relevant information om kunderna finns tillgänglig i både Fortnox och Sellfinity, vilket underlättar samarbetet mellan avdelningar såsom ekonomi och försäljning.

Fortnox logo

Fortnox är en företagsplattform med produkter inom bland annat redovisning, fakturering, finansiering och medarbetare. Kunderna får också tillgång till andra företagstjänster och till hundratals externa system genom partnersamarbeten. Fortnox grundades 2001 med huvudkontor i Växjö. Aktien är noterad på Nasdaq Stockholms huvudlista. För ytterligare information se www.fortnox.se.

399kr/

användare

Fast pris och allt ingår.

Välj rätt CRM-verktyg

Det finns många skäl till varför du bör välja Sellfinity CRM som sitt CRM-system. Här är några av de:

 • AI-genererade ringlistor: Sellfinity CRM har en unik funktion som gör det möjligt för företag att skapa AI-genererade ringlistor, vilket gör det enklare att hitta potentiella kunder och öka försäljningen.

 •  

Avancerat försäljningsdashboard: Dashboardet ger en överblick över företagets försäljningsaktiviteter och möjlighet att se detaljerad information om varje affär. Det gör det enkelt att se hur företaget presterar jämfört med tidigare perioder eller målsättningar.

 

 • Anpassningsbarhet: Sellfinity CRM är anpassningsbar till företagets specifika behov och kan användas för att hantera olika typer av kontakter, inklusive kunder, leads, partners och leverantörer.

 

 • Möjlighet att spåra och analysera kampanjer: Systemet ger möjlighet att spåra och analysera resultaten av kampanjer och följa upp med kunder, vilket ger företaget möjlighet att justera sin strategi och optimera sin försäljning.

 

 • Enkel att använda: Sellfinity CRM är enkel att använda och ger enkel åtkomst till all information som företaget behöver för att genomföra sin försäljning och marknadsföring.

 

 • Integrering med Fortnox: Sellfinity CRM kan integreras med Fortnox, ett populärt system för ekonomi- och lönesamordning, vilket ger företaget möjlighet att automatiskt synkronisera kund- och fakturainformation mellan systemen, samt att skapa automatiska fakturor och hantera betalningar direkt från CRM-systemet. Detta gör det möjligt för företaget att effektivisera sin ekonomiflöde och få en helhetssyn på sina affärsaktiviteter.

 

Således, Sellfinity CRM är ett kraftfullt och anpassningsbart verktyg som hjälper företag att hitta och kontakta lämpliga kunder, öka sin försäljning och genomföra effektiva kampanjer.

Forsaljningsdashboard-1

Vill du veta mer om vår fantastiska produkt?

Fler artiklar