Integrera Google Calendar
med Sellfinity CRM

Google calendar sellfinity

Google Calendar är en kalenderapplikation som tillhandahålls av Google. Den gör det möjligt för användare att organisera sin dag, planera möten och hålla reda på händelser. Med Google Calendar kan du skapa olika händelser, lägga till påminnelser, bjuda in andra personer till möten och dela din kalender med andra. Google Calendar finns tillgänglig som en webbapplikation och som en mobilapp för Android- och iOS-enheter. Den kan också integreras med andra Google-tjänster som Gmail och Google Drive.

Läs mer på: www.google.com/calendar

Så fungerar kopplingen

Kopplingen mellan Sellfinity CRM och Google Calendar innebär att du kan integrera dina kalenderevent och aktiviteter i Sellfinity CRM med Google Calendar. På så sätt kan du enkelt hålla koll på dina företagsrelaterade aktiviteter och samtidigt ha enkel tillgång till dem från Google Calendar.

Vanliga frågor kring CRM

Vad är ett CRM-system?

Ett CRM-system (Customer Relationship Management) är ett verktyg som hjälper företag att hantera och organisera kundrelationer. Det kan inkludera funktioner som kontakthantering, försäljningsstyrning, marknadsföringsautomatisering och analys av kunddata.

Varför är det viktigt att använda ett CRM-system?

Ett CRM-system är viktigt eftersom det hjälper företag att förbättra kommunikationen och samarbetet mellan olika avdelningar, samtidigt som det ger en bättre överblick över kundrelationerna. Det kan också hjälpa till att öka försäljningen och förbättra kundnöjdheten genom att ge företaget möjlighet att bättre förstå och tillfredsställa sina kunders behov.

Hur kan ett CRM-system hjälpa företaget att öka försäljningen?

Ett CRM-system kan hjälpa företaget att öka försäljningen genom att ge dem möjlighet att bättre förstå och segmentera sina kunder, samt att automatisera och optimera försäljningsprocessen. Det kan också hjälpa till att identifiera och utnyttja försäljningsmöjligheter samt att följa upp på tidigare försäljning.

Kan ett CRM-system hjälpa företaget att förbättra kundnöjdheten?

Ja, ett CRM-system kan hjälpa företaget att förbättra kundnöjdheten genom att ge dem möjlighet att bättre förstå och tillfredsställa sina kunders behov och önskemål. Det kan också hjälpa till att hantera och lösa kundproblem och klagomål på ett effektivt sätt, samt att följa upp på kundfeedback.

399kr/

användare

Fast pris och allt ingår.

Vill du veta mer om vår fantastiska produkt?

Fler artiklar