Integrera Office 365
med Sellfinity CRM

Office 365 crm integration med Sellfinity

Office 365 är en molnbaserad tjänst som erbjuder en mängd olika verktyg och programvara för ditt företag eller personliga användning. Du kan välja att prenumerera på en Office 365-plan som passar dina behov och betala en månadsavgift för att använda tjänsten, eller du kan välja att köpa Office 365 en enda gång. Office 365 inkluderar välkända program som Word och Excel, och om du prenumererar på en Office 365-plan kommer du alltid att ha tillgång till de senaste uppdateringarna av programmen. Om du väljer att köpa Office 365 som ett engångsköp måste du dock köpa uppgraderingar separat för att få tillgång till de senaste funktionerna.

Läs mer på: www.office365.se

Så fungerar kopplingen

Sellfinity CRM kan integreras med Office 365, vilket gör det enkelt att hålla reda på all kundinformation i ett gemensamt system och att samarbeta med kollegor. Du kan till exempel använda Sellfinity CRM tillsammans med Office 365-verktyg som Outlook och OneNote för att hålla reda på kundinteraktioner och annan relevant information.


Sellfinity CRM är ett bra alternativ för företag som söker efter ett verktyg för CRM som kan integreras med Office 365 och som erbjuder många olika funktioner för att hjälpa dem att hantera och organisera kundrelationer.

CRM-system som en konkurrensfördel: Hur det kan hjälpa företag att skilja sig från mängden

I en allt mer konkurrensutsatt marknad är det viktigt för företag att hitta nya sätt att skilja sig från mängden och skapa en fördel mot sina konkurrenter. Ett CRM-system kan vara ett effektivt verktyg för att göra just detta. Dessutom, genom att använda ett CRM-system kan företaget samla in och organisera information om sina kunder, vilket gör det möjligt för dem att skapa personliga och relevanta erbjudanden och kampanjer.

 

Förutom att skapa mer anpassade erbjudanden, kan ett CRM-system också hjälpa företaget att förbättra sin kundservice. Genom att ha tillgång till information om kundernas historik och interaktioner med företaget, kan kundtjänstmedarbetare snabbt och effektivt hantera och lösa eventuella problem. Detta kan leda till ett gott rykte för företaget och öka kundlojaliteten.

 

Vidare, ett CRM-system kan också bidra till att öka företagets försäljning. Det kan automatisera och effektivisera affärsprocesser som hantering av leads, följande upp på försäljning och hålla kontakten med kunderna. Detta ger företaget möjlighet att fokusera på mer värdefulla uppgifter såsom att skapa strategier för att öka försäljningen.

 

Sammantaget, ett CRM-system är ett viktigt verktyg för företag som vill skilja sig från mängden och skapa en konkurrensfördel. Det gör det möjligt för företag att samla in och organisera information om sina kunder, skapa personliga och relevanta erbjudanden, förbättra kundservice, automatisera affärsprocesser för att öka försäljningen.

399kr/

användare

Fast pris och allt ingår.

Vill du veta mer om vår fantastiska produkt?

Fler artiklar