Visma-integration-CRM

Integrera Visma eEkonomi
med Sellfinity CRM

Visma eEkonomi är en mjukvara för företag som vill göra sina bokföringar och faktureringar så enkla och säkra som möjligt. Med Visma eEkonomi kan du få full kontroll över företagets siffror och följa dem var du än befinner dig. För att göra inköp enklare kan du använda Visma Spcs-kortet och fota kvittot med appen för att se till att alla uppgifter hamnar på rätt plats i bokföringen. Allt du behöver göra är att klicka, svajpa eller trycka på några få knappar för att få saker och ting att fungera på ett enkelt och smidigt sätt.

Läs mer på: www.vismaspcs.se

Så fungerar kopplingen

När du använder Sellfinity CRM och Visma tillsammans kan du enkelt hantera ditt företags kundrelationer och ekonomi på ett lätthanterligt sätt. Med Sellfinity CRM kan du spåra kundkommunikation, följa upp leads och hålla koll på kundorder. Samtidigt kan du med Visma hantera ditt företags ekonomi, inklusive bokföring, fakturering och inköp.

 

Genom att integrera Sellfinity CRM och Visma kan du automatiskt hämta in information från CRM-systemet och använda den för att skapa fakturor och hantera kundorder. Detta sparar tid och minskar risken för att data blir inkonsistent eller att viktig information glöms bort.

 

En annan fördel är att du kan få en heltäckande bild av dina kunder genom att enkelt få tillgång till all information om dem, inklusive historik, kommunikation och försäljning. Detta kan hjälpa dig att bättre förstå dina kunders behov och skapa mer målinriktade erbjudanden och kampanjer.
Sammanfattningsvis är användningen av Sellfinity CRM och Visma tillsammans ett bra verktyg för att effektivt hantera ditt företags kundrelationer och ekonomi på ett integrerat sätt.

Varför är CRM-system viktiga för att skapa långsiktiga kundrelationer och öka försäljningen

CRM, eller kundrelationshantering, är ett viktigt verktyg för företag som vill skapa och upprätthålla långsiktiga relationer med sina kunder. Ett CRM-system hjälper företag att samla in, lagra och använda information om sina kunder för att förbättra sina affärsprocesser och öka sin försäljning.

 

En av de viktigaste fördelarna med ett CRM-system är att det ger företaget en helhetssyn på sina kunder. Det gör det möjligt för företaget att samla in information om kundernas beteenden, önskemål och köphistorik, vilket gör det lättare att förstå deras behov och skräddarsy sin marknadsföring och försäljning.

 

Ett CRM-system gör det också möjligt för företaget att automatisera och effektivisera sina affärsprocesser. Det kan hjälpa till att hantera leads, följa upp på försäljning och hålla kontakten med kunderna. Det ger också företaget möjlighet att samarbeta och dela information med olika avdelningar inom företaget, såsom försäljning, marknadsföring och kundservice.

 

Ett annat viktigt skäl att använda ett CRM-system är att det kan hjälpa företaget att öka sin försäljning. Genom att samla in information om kundernas köphistorik och preferenser, kan företaget skapa mer relevanta erbjudanden och kampanjer som ökar chansen att konvertera leads till kunder. Detta kan leda till ökad försäljning och högre lönsamhet.

 

Sammantaget är ett CRM-system ett viktigt verktyg för företag som vill skapa och upprätthålla långsiktiga relationer med sina kunder, automatisera och effektivisera sina affärsprocesser och öka sin försäljning. Det ger företaget en helhetssyn på sina kunder och hjälper till att förstå deras behov och skräddarsy sin marknadsföring och försäljning.

399kr/

användare

Fast pris och allt ingår.

Vill du veta mer om vår fantastiska produkt?